jep aloitin sitten saksan opinnot tänään. oli kyllä mukavaa, etenkin kun se opettaja ei ollu saksalainen ja puhu niin ihanan rauhallisesti saksaa et mä jopa ymmärsin melkein kaiken:D

Tänään on ollut taas yks niistä päivistä et mun mieliala vaihtelee ilmojen kans. Flunssa iskee uudestaan, kuulemma on muillakin ollut sitkeämpää laatua, mut toisaalta on taas jostain ihmeen puskasta löytyny motivaatiota tehdä yks essee loppuun. Noh lahden ja puolen tunnin päikkärit tais vähän auttaa asiaa.

MISTÄ TÄÄLTÄ SAA A5  TAI A4 KOKOISIA KIRJEKUORIA!!!!!!!!!!!!!!!??????!!!!!!

järki lähtee ku pitäis laittaa postia menemään, mut täällä ei ole kun noita pieniä kirjekuoria. niitä on kyl sit 25,50,75, 100 ja 500 kappaleen pakkauksissa ja on ruskeita ja valkosia ja pinkkejä mutta vain sellasia pieniä. värillä ei ole väliä kunhan olis iso!!! noh huomenna kun on koko päivä vapaata ni vois yrittää suunnata keskustaan ja ettiä kaikki kaupat, täällä kun on se ettei kirjakaupoissa ole muuta kuin kirjoja ni turha sieltäkään kaivella:/ pitää varmaan suomesta tuoda tuliaisina kirjekuoria:/ tai hei joku vois lähettää mulle kirjeenä kirjekuoria..jes:)